Belangrijk: Wat je moet weten

Microstroombehandelingen mogen niet worden uitgevoerd wanneer er zich vreemde voorwerpen van metaal in het te behandelen gebied bevinden, bij pacemakers, bloedingen, en wanneer er kans op bloedingen of embolie bestaat. Behandelingen mogen niet worden toegepast op delen van de huid die met radiotherapie zijn behandeld, waarvan de gevoeligheid gestoord is of wanneer de gebruiker koorts heeft.

 • Niet geschikt voor gebruik door/bij  zwangere vrouwen.
 • Niet geschikt voor gebruik bij  mensen die aan epilepsie lijden.
 • Plaats de elektroden niet direct op de ogen, de mond, aan de voorzijde van de hals (met name de sinus caroticus) of op de borst en het bovenste deel van de rug of de hartstreek.

Raadpleeg voor gebruik een arts wanneer er sprake is van een van de contra-indicaties.

Binnen het raamwerk van een genezende, holistische aanpak kunnen zich bij bepaalde interacties (bijv. de versterking van de eigen mechanismen van het eigen lichaam) voordoen door de frequentietoepassingen. We adviseren daarom de volgende punten voor de eerste toepassing te controleren: 

 • Als je amalgaanvullingen in je gebit hebt, kan de toepassing van Healy leiden tot het activeren van zware metalen in lichaamscellen, maar niet vanuit de vullingen zelf. Hierdoor kan er een tijdelijke achteruitgang van de gezondheid optreden. Belangrijk is het daarom aan veel water te drinken als aanvulling op de applicatie en de juiste maatregelen te nemen om het verwijderen van de zware metalen te ondersteunen.
 • Als je tijdens de periode van de applicatie medicatie moet nemen, adviseren wij dat je je arts tenminste éénmaal per maand de dosis laat controleren als je een van de volgende medicamenten gebruikt:  
  – Bloedverdunners
  – Antidiabetica
  – 
  Bloeddrukverlagende middelen
  – Hormonen (met name schildklierhormonen)
  – Bètablokkers 

Healy en de toepassingen ervan zijn alleen geschikt voor volwassenen. Over de behandeling van minderjarigen zijn te weinig gegevens bekend.
Alle behandelingen van minderjarigen vallen onder de verantwoordelijkheid van de ouders, de wettelijke vertegenwoordiger of de behandelende arts.