Gouden cyclus

Balans – Zijn – Puur – Zorg – Energie – Ontspannen – Loslaten.

Balans brengt de fysieke functies energetisch in balans. Balans verwijst naar de bio-energetische balans van de nieren, bloedcirculatie, lymfestelsel en hormonen. Dit is een ideaal programma ter bevordering van een diep bio-energetisch evenwicht in de energie van het lichaam.

Zijn brengt de emotionele functies energetisch in balans. Wat Balans is voor het lichaam, is Zijn is voor onze ziel. Dit programma helpt je om je emotionele evenwicht te herstellen.

Puur is een detox programma. Deze is ideaal om te gebruiken wanneer je Healy voor het eerst gebruikt. Het stimuleert de uitscheidingsorganen om herstel van energetische onbalans door omgevingsoorzaken te ondersteunen. Milieu verontreinigende stoffen, gifstoffen en ongezonde voedingspatronen verstoren het bio-energetische veld van het organisme. Puur helpt het energieveld te herstellen van de negatieve effecten.

BalansZijn en Puur vormen de basis van de Gouden Cyclus. Deze drie programma’s helpen je om je bio-energetische veld te versterken en kunnen elke dag afwisselend worden gebruikt .

 Zorg betekent “zorgzaam, het voorkomen van bio-energetische aandoeningen. Een verzwakt bio-energetisch veld wordt gezien als een reden voor veel acute en chronische ziekten. Zorg kan worden gebruikt wanneer je ondervindt dat je systeem bijzonder wordt uitgedaagd.

Energie : prestaties hebben ondersteuning nodig. Of je nu een goed getrainde sporter bent, een gestreste manager of een drukke moeder. Energie helpt je om gezondheidsproblemen bio-energetisch aan te pakken.

Ontspannen staat voor een ontspannend anti-stress-effect. Stress is vaak de oorzaak van verzuring en onevenwichtigheid in het lichaam. Volgens de frequentietherapie worden veel ziekten veroorzaakt door continue spanning.

Loslaten
In het moderne leven is het moeilijk om de dagelijkse zorgen en stress los te laten. Loslaten is van essentieel belang het lichaam te helpen herstellen.