Wat is Healy?

Healy is een gecertificeerd, medisch en wetenschappelijk erkend apparaat voor diverse klachten, dat de gezondheid bevordert. Het apparaat stimuleert bepaalde gedeelten in je lichaam met behulp van individueel bepaalde frequenties.

Healy  is een compact en licht apparaatje van 5 x 5 cm groot. Het heeft geen eigen datageheugen, scherm of invoerapparaat. Je verbindt Healy via Bluetooth met je smartphone, waarbij je door middel van verschillende Healy appjes je Healy bedient. 

Healy biedt toepassingen om: 

  •  je fit te blijven voelen; 
  • pijn te verminderen;
  • op bio-energetisch niveau te regenereren, herstel op celniveau;
  • gezondheid en lichaam weer in balans te krijgen;
  • te herstellen en rust te vinden.

Wat doet Healy?

Cellen uit balans weer in balans

Cellen communiceren met elkaar door middel van frequenties. 
De spanning van een celmembraan raakt uit balans door invloeden zoals emoties, stress en allerlei andere vervuilingen van buitenaf.  Frequentietherapie helpt om de spanning van de celmembraan te herstellen. Doordat je lichaam en geest continue onderhevig zijn aan invloeden, zullen er altijd ergens cellen in je lichaam zijn, die niet meer de juiste celmembraanspanning hebben. Er zal altijd in je lichaam of geest iets zijn wat uit balans is. 

Daarom is het aan te raden om dagelijks iets in je lichaam of geest aan te pakken, zodat lichaam en geest zoveel mogelijk in balans blijven.

Met behulp van de Healy, die door zijn compactheid altijd overal eenvoudig naartoe mee te nemen is, kun je dagelijks balans terugbrengen in je lichaam en geest.

De toepassingen van de Healy werken in het bio-energetische veld van je lichaam en zijn jarenlang getest door de reguliere geneeskunde. Ze zijn gebaseerd op de vele jaren ervaring van Nuno Nina en van het netwerk van therapeuten van TimeWaver/Healy.

Een van de doelen van de frequentietherapie is de natuurlijke spanning van het celmembraan te herstellen. Healy heeft ruim 100 verschillende programma’s die zijn gebaseerd op de Gold-frequentieprogramma’s en is in staat om herstel van celmembraan te bevorderen met deze specifieke frequentieprogramma’s.

Real-time
Healy is in staat om permanent de individuele frequenties voor een persoon te bepalen en past deze tijdens de behandeling direct aan. Het apparaat past dus automatisch de benodigde frequentie aan de veranderde behoeften aan.

Vaak kan tijdens een behandeling de toestand van de gebruiker al binnen korte tijd veranderen.

Hoe werkt Healy?

Via bleutooth verbindt jouw smartphone met de Healy en met een centrale cloud database waar de verschillende programma’s zijn opgeslagen, vanwaar je het gewenste programma op je eigen Healy kunt downloaden. Het gekozen programma komt dan in jouw Healy te staan. Vervolgens sluit je de healy door middel van elektrodes in polsbandjes of oorclips of met speciale kleefelectrodes die je op pijnlijke punten plakt, op je lichaam aan.
Op deze manier worden de frequenties  overgedragen naar jouw lichaam.

Analyse van voor persoonspecifieke frequentieprogramma's

Welke frequenties precies nodig zijn voor een bepaalde persoon en een bepaald probleem is lastig te bepalen. Gelukkig is wel mogelijk om een individuele analyse te maken van frequenties die speciaal voor jou geschikt zijn, welke dan via elektroden naar jouw lichaam worden overgebracht. 

De Healy Resonance versie biedt deze een analyse functie.

Met deze resonantie-analyse functie analyseert de Healy de duur van de specifieke frequentie, die nauwkeurig is afgestemd op de specifieke persoon en controleert het voortdurend de voortgang van de toegepaste frequenties. Op het juiste moment schakelt de Healy door naar de volgende frequentie en past deze toe totdat dit niet meer nodig is. Zo kan er een passend voorstel worden gemaakt voor elke behandeling.

Voor de behandeling voor de specifieke klachten van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen is frequentietherapie wel officieel erkend.

Voor alle andere toepassingen is de wetenschappelijk werking van de Healy/frequentietherapie nog niet erkend door de reguliere geneeskunde, omdat de werking hiervan niet is aangetoond.

De uitvinders:
Marcus Schmieke
&
Nuno Nina

Het Healy Frequency systeem werd ontwikkeld door Marcus Schmieke (uitvinder van de informatieveldtechnologie) en de Portugese Nuno Nico.

Marcus Schmieke

Na zijn studie natuurkunde is Marcus Schmieke begonnen met het voor ‘gewone’ wetenschappers toegankelijk maken van de ‘verenigde veld’ theorie van de natuurkundige Burkhard Heim (1925-2001). 

Dat leidde tot een diep inzicht in de aard van dit kosmische veld dat geest en materie verbindt en waarin alle bewuste en onbewuste informatie aanwezig is. Het inzicht dat materie een manifestatie van bewustzijn is, bracht hem tot de ontwikkeling van een nieuwe technologie: de TimeWaver, een analyse- en therapeutisch behandelsysteem met brede toepassingsmogelijkheden.

Al vele jaren dacht Marcus na over hoe iedereen zou kunnen profiteren van de mogelijkheden van de TimeWaver-technologie op een compacte en eenvoudige manier.
Wat hij in gedachten had, was een apparaat dat iedereen elke dag zou kunnen gebruiken, iets dat compact, eenvoudig en praktisch is. Een kleine metgezel die jouw gezondheid bewaakt en die op een innovatieve manier kan helpen om problemen te voorkomen en de genezing te ondersteunen. Marcus Schmieke ontwierp samen met Nuno Nina de Healy, een afgeleide van de TimeWaver in een kleine, draagbare versie.

Nuno Nina

Nuno Nina (hoofd van 7 klinieken voor integratieve geneeskunde en specialist in celbiologie) is een van ‘s werelds grootste specialisten op het gebied van de integratieve geneeskunde. 
Nuno Nina heeft in zijn vele jaren van praktijkwerk 130.000 frequenties verzameld. Deze noemt hij Gold-frequenties, welke aan specifieke ziektepatronen zijn toegewezen. 

Toen Nuno jaren geleden voor de eerste keer in contact kwam met TimeWaver-technologie, stelde hij onmiddellijk voor om deze technologie te combineren met de mogelijkheden van frequentietherapie. 

Deze heeft hij toegepast op meer dan 45.000 patiënten, hetgeen de theorie dat in vrijwel alle ziekten een verminderde spanning van het celmembraan aanwezig is, versterkt.

Alle frequenties die Healy gebruikt, hebben een eigen, ander, specifiek effect. Voor elke aandoening heeft Nuno Nina  is een specifiek frequentieprogramma’s geschreven, welke in de Healy zijn opgenomen. Healy bevat ruim 120 programma’s gesorteerd op indicatie. Elke programma heeft zijn eigen duur. Zo zijn er al programma’s die je in slechts 20 minuten ondersteunen.