Functie/Slaap

Activering – Positieve gedachten – Zenuwen balans – Vermoeidheid – Uitputting syst – Uitputting acuut – Extreme stress – Slaap syst – Bedrust – Slaap in balans – Fijnstroom

Functie – oftwel Beroep
Mensen die een stressvol werkleven leiden, voelen zich vaak alsof ze ‘vast’ zitten.
Ze kunnen al geruime tijd ervaren dat ze in een dergelijke situatie zitten, waarin ze eigenlijk zichzelf te kort doen en geen gehoor geven aan hun eigen behoeften en wensen.
Door het negeren van signalen en het overschrijden van je eigen grenzen, kan je lichaam gaan protesteren. Dit kan zich uiten in langdurige vermoeidheid, uitputting, slaapstoornissen en overgevoeligheid voor stress, etc.

De Functie programma’s bieden waardevolle bio-energetische ondersteuning bij het leiden van een actief professioneel leven en hebben, bieden diepe ontspanning en bevorderen de fysiek- psychologisch-emotionele balans.

Slaap
Ongeveer een derde van ons leven brengen we door met slapen. De behoefte aan slaap varieert per individu, maar is gemiddeld ongeveer 7,5 uur per etmaal. Afhankelijk van de leeftijd en de leefsituatie kan dit variëren van 4 tot 12 uur of  in één keer of verspreid over de dag. Slaap is van vitaal belang voor een gezond welzijn en dient om de indrukken van de dag te verwerken en het lichaam te herstellen. Verstoorde slaap kan je lichaam uit balans brengen en je op de lange termijn zelfs ziek maken. Langdurigere slaapstoornissen kunnen leiden tot lichamelijke vermoeidheid, gezondheidsproblemen en verzwakking van het immuunsysteem. Bovendien kan een slechte slaapkwaliteit ook een negatief, emotioneel effect hebben en druk op de psyche geven.

De Slaap programma’s ondersteunen je om na een vermoeiende dag rust te vinden en stress te verwerken en bevorderen een diepe en rustgevende slaap.

Activering: Bio-energetische stimulatie van de mentale helderheid.

Positieve gedachten: Energetische oriëntatie richting positieve gedachten.

Zenuwen balans: Bio-energetische bevordering van de beta-status.

Vermoeidheid: Energetische vermindering van stressoren.

Uitputting syst: Bio-energetische balancering van adrenaline (bijnier)hormonen.

Uitputting acuut: Ondersteunt stressbestendigheid via craniale stimulatie.

Extreme stress: Bio-energetische ondersteuning van de mentale en fysieke balans.

Slaap syst: Bio-energetisch geoptimaliseerde verandering naar de deltastatus (diepe slaap).

Bedrust: Bio-energetische bevordering van parasympatische functies (herstel, ontspanning).

Slaap in balans: Bio-energetische balancering van de diepe slaapfase.

Fijnstroom/fijne, doorbloeding: Bio-energetische activering door middel van ionenbewegingen in het lichaam.